23310-29994 | Μιαούλη 4, Βέροια | Τ.Κ. 591 32 | info@kdvm1.gr

Setup Menus in Admin Panel

Security

Πρόγραμμα Κατάρτισης Προσωπικού Ασφαλείας σε
Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.) – Security

Για δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις αρχικής απόκτησης Άδειας (αφορά την υποχρεωτική παρακολούθηση του Προγράμματος ΚΕΜΕΑ από τους νεοεισερχόμενους στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας / private security)

Eλεγκτής Ασφαλείας (X-ray screener)

To σεμινάριο εξασφαλίζει μια επιπλέον εξειδίκευση στην εξασφάλιση των απαραίτητων γνώσεων για τη σωστή χρήση των τεχνικών μέσων που διατίθενται και συγκεκριμένα ανιχνευτές x-ray αποσκευών, φορητούς ανιχνευτές μετάλλων και μαγνητικές πύλες.

Εκπαίδευση Αρχιφυλάκων – Εποπτών

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αρχιφυλάκων – Εποπτών» στηρίζει τη φιλοσοφία του σε μία ολοκληρωμένη σύγχρονη κατάρτιση, ώστε να έχει τη δυνατότητα το κάθε στέλεχος και εργαζόμενος που ασχολείται με την ιδιωτική ασφάλεια να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα και αρμοδιότητές του με επαγγελματική επάρκεια.

Προσωπικό φύλαξης λιμενικών εγκαταστάσεων – ISPS code

Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού σεμιναρίου ύστερα από μια κατάρτιση που υιοθετεί και εφαρμόζει ένα ολιστικό μοντέλο με γνώμονα τις αρχές της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, βεβαιώνει τη δυνατότητα του στέλεχους της Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας να διατεθεί στο έργο Φύλαξης Λιμενικών Εγκαταστάσεων από την εταιρεία του.

Υπεύθυνος Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων – YAΛΕ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι βασισμένο στις σχετικές κατευθύνσεις του ΙΜΟ και τις προβλέψεις της εθνικής μας νομοθεσίας.

Σεμινάριο Security 28 Ωρών - Ανανέωση Άδειας

Απευθύνεται σε όσους έχουν εργασθεί ως Security – Προσωπικό Ασφαλείας και επιθυμούν την ανανέωση άδειας Security.

Σχετικα με Εμας

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης της Smarteching Education λειτουργεί ως Δομή Εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας και έχει αδειοδοτηθεί από το Υπ.Παι.Θ./Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης με κωδικό 201069353.

Βρειτε μας

Διεύθυνση: Μιαούλη 4

Πόλη: Βέροια

Χώρα: Ελλάδα

Τ.Κ.: 591 32

Τηλέφωνο: 23310 29994

E-mail: info@kdvm1.gr

top
Facebook
WhatsApp
Follow by Email