fbpx
23310-29994 | Μιαούλη 4, Βέροια | Τ.Κ. 591 32 | info@kdvm1.gr

Setup Menus in Admin Panel

Όροι Χρήσης – Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου – Όροι Συναλλαγής

Εισαγωγή

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα www.kdvm1.gr την επίσημη ιστοσελίδα της του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης της εταιρείας μας.

Πριν από την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά το παρόν διότι περιέχει δεσμευτικούς όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας.

Ο δικτυακός τόπος www.kdvm1.gr(στο εξής “Δικτυακός Τόπος”) δημιουργήθηκε και λειτουργεί από την εταιρία Smarteching Education ΙΚΕ (στο εξής αναφερόμενη ως «Εταιρεία»). Σκοπός του Δικτυακού Τόπου είναι η ενημέρωση και η παροχή δυνατότητας ενεργειών σχετικά με την Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της SmartechingEducation ΙΚΕ και την εγγραφήσας στα προγράμματα που αυτό  προσφέρει.

ΗΕταιρεία

ΗSmartechingEducationIKE(στο εξής αναφερόμενη ως «Eταιρεία») έχει ως αντικείμενο την δημιουργία και υποστήριξη εκπαιδευτικών δικτυών ενώ ταυτόχρονα  λειτουργεί και ως Κέντρο Δια Βίου μάθησης  επιπέδου ένα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας και έχει αδειοδοτηθεί από το Υπ.Παι.Θ. / Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης με κωδικό 201069353.

Η έδρα της Εταιρείας βρίσκεται στη Βέροια (οδός Μιαούλη 4, Τ.Κ. 59 132) και τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: Τηλεφωνική γραμμή 2331029994 και Fax 2331029905, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@kdvm1.grΟ Δικτυακός Τόπος παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας με την Εταιρεία μέσω της ενότητας «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»».

Η Εταιρεία είναι κάτοχος του Δικτυακού Τόπου και προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους Όρους Χρήσης του παρόντος. Η περαιτέρω περιήγησή σας στο Δικτυακό Τόπο και η χρήση των υπηρεσιών του συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Χρήσης. Οι ήδη υπάρχουσες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο Δικτυακό Τόπο υπόκεινται στους παρόντες Όρους Χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση σχετικά με τους Όρους Χρήσης ή/και για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δικτυακού τόπου, στέλνοντας μας email στο info@kdvm1.gr, καθώς και τηλεφωνικά στον αριθμό 23310 29994.

 

Περιήγηση στον Δικτυακό Τόπο

Κατά την επίσκεψή σας στο Δικτυακό Τόπο, ο χρήστης περιηγείται ως απλός επισκέπτης. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να υποβάλει αίτημα για να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την εταιρείας μας και τις υπηρεσίες της ,  να  υποβάλει  αίτησης ένταξης σε κάποιο/α δίκτυο/α που δημιουργεί η εταιρεία,  να υποβάλει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγραφής ή και να κάνει την εγγραφή του  σε κάποιο πρόγραμμα που υλοποιεί είτε δικό της είτε σε συνεργασία με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Για να υποβάλει αίτηση για την ένταξή του σε κάποιο δίκτυο ο χρήστης   θα πρέπει να εισέλθει στη φόρμα που τον ενδιαφέρει και να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα του ζητηθούν, συμπληρώνοντας το είδος εκπαιδευτηρίου, το ονοματεπώνυμο, τον διακριτικό τίτλο εκπαιδευτηρίου, την περιφερειακή ενότητα του εκπαιδευτηρίου, τον δήμο εκπαιδευτηρίου, τον ταχυδρομικό κώδικα, το σταθερό τηλέφωνο, το mail επικοινωνίας, το κινητό τηλέφωνο, τη διεύθυνση, την αρχή αδειοδότησης του εκπαιδευτηρίου, και το έτος έναρξης λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου.

Για να υποβάλει αίτηση για να παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό   πρόγραμμα   ο χρηστής ο χρήστης   θα πρέπει να εισέλθει στη φόρμα που τον ενδιαφέρει και να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα του ζητηθούν, συμπληρώνοντας: Όνομα, Επώνυμο, Όνομα πατρός, Έτος γεννήσεως, ΑΦΜ, ΔΟΥ, Διεύθυνση, Οδός, αριθμός, πόλη, ΤΚ, Κινητό τηλέφωνο, Email,Σπουδές,Εργασιακή κατάσταση,Αντικείμενο εργασίας.

Για να υποβάλει αίτηση για περισσότερες πληροφορίες ή και για να λαμβάνει νέα της  εταιρείας μας θα πρέπει να εισέλθει στη φόρμα που τον ενδιαφέρει και να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα του ζητηθούν, συμπληρώνοντας Όνομα, Επώνυμο Κινητό τηλέφωνο, Email

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα ελεύθερης ανάκλησης της συναίνεσής του, ενημερώνοντας εγγράφως ή ηλεκτρονικώς την Εταιρεία.

Παρεχόμενες Πληροφορίες

Η Εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την εγκυρότητα των πληροφοριών που περιέχει ο Δικτυακός Τόπος, σε ότι αφορά την ταυτότητά του, καθώς και για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των προϊόντων και υπηρεσιών που αναρτώνται σε αυτόν.

Η Εταιρεία στο πλαίσιο της καλής πίστης δεν ευθύνεται για καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος ή εκ παραδρομής κατά την κοινή πείρα, δεν δεσμεύεται από αυτές και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο Δικτυακό Τόπο με κάθε επιφύλαξη τυπογραφικού λάθους.

 

Περιορισμός Ευθύνης

Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα στοιχεία που περιέχει ο Δικτυακός Τόπος είναι ορθά και πλήρη. Δεδομένης όμως της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθυνόμαστε για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Δικτυακού Τόπου στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Σε καμία περίπτωση η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν προκληθείσα ζημία από επισκέπτες του Δικτυακού Τόπου της ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με την λειτουργία ή μη και την χρήση ή μη του Δικτυακού Τόπου ή και την αδυναμία παροχής υπηρεσιών που διατίθενται από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται στην περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, διακοπεί η λειτουργία του Δικτυακού Τόπου ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτόν ή εάν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν ιοί ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών ή εάν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα παρέμβουν καθ΄ οιονδήποτε τρόπο στο περιεχόμενο και στη λειτουργία του Δικτυακού Τόπου, καθιστώντας δυσχερή τη χρήση του ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτού ή υποκλέπτοντας στοιχεία που αφορούν προσωπικά δεδομένα των πελατών και εγγεγραμμένων χρηστών.

Η Εταιρεία αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου προσωπικών σελίδων/υπηρεσιών. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου ο Δικτυακός Τόπος να είναι ασφαλής για τους χρήστες αλλά δεν εγγυόμαστε ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα ή πληροφορία σε αυτόν είναι ελεύθερα από επιβλαβείς κώδικες-ιούς ή άλλα στοιχεία με καταστροφικές δυνατότητες για το σύστημα του υπολογιστή του χρήστη/επισκέπτη. Είναι αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη να εφαρμόζει αντιμολυσματικό λογισμικό και να διασφαλίζει τις πληροφορίες και το σύστημα του.

Η Εταιρεία εξάλλου δεν φέρει καμιά ευθύνη για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες ιστοσελίδων τρίτων που συνδέονται με το Δικτυακό Τόπο μέσω υπερσυνδέσμων (links).

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του Δικτυακού Τόπου, καθώς και τους Όρους Χρήσης του, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του Δικτυακού Τόπου.

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου και των υπηρεσιών του Δικτυακού Τόπου (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα, κείμενα, γραφικά, εικόνες, σχέδια, βίντεο καθώς και συνδυασμός αυτών) προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που εμφανίζονται στο Δικτυακό Τόπο και αντιπροσωπεύουν την Εταιρεία ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, καθώς και τα κατατεθέντα σήματα ιδιοκτησίας της Εταιρείας, είναι αποκλειστικά σήματα της Εταιρείας ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στο Δικτυακό Τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση του περιεχομένου του Δικτυακού Τόπου, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του Δικτυακού Τόπου.

Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση, μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στο Δικτυακό Τόπο δίνεται, μόνο κατά περίπτωση, ρητά, στους χρήστες η δυνατότητα διάδοσης μέρους του περιεχομένου αυτού σε τρίτους – ενδεικτικά αναφέρονται πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, το εκπαιδευτικό υλικό και τα άρθρα blogs – με προώθηση του μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης ή/και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες του Δικτυακού Τόπου αποδέχονται ότι θα κάνουν σύννομη χρήση αυτού. Οφείλουν δε να συμμορφώνονται με τους κανόνες του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου και να απέχουν από κάθε χρήση παράνομη και αντίθετη προς τα χρηστά ήθη καθώς και από πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία στο Δικτυακό Τόπο και να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών του.

Οι χρήστες του Δικτυακού Τόπου αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το Δικτυακό Τόπο για:

  • Aποστολή, δημοσίευση και γενικά μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου παράνομου, ενοχλητικού, βλαβερού, απειλητικού, προσβλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, ρατσιστικού, χυδαίου, άσεμνου, αντίθετου στα χρηστά ήθη ή επιβλαβούς προς τους ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Tοποθέτηση και εγκατάσταση ιών λογισμικού, αρχείων ή προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, τη διακοπή, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, εκούσια ή ακούσια.
  • Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων τρίτων, ούτε για μετάδοση μηνυμάτων spam ή οποιουδήποτε είδους μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης, ούτε και για μετάδοση περιεχομένου που μπορεί να βλάψει το απόρρητο ή την ιδιωτική ζωή τρίτων
  • Μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο πληροφοριών που παραβιάζουν οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα και μυστικό, πνευματικά ή ιδιοκτησιακά δικαιώματα

Σε περίπτωση παράβασης των παραπάνω όρων οι χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώσουν την Εταιρεία αποκαθιστώντας κάθε θετική και αποθετική της ζημία.

 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Η Εταιρεία αναγνωρίζει και σέβεται τη σημασία της ιδιωτικότητας των προσωπικών σας δεδομένων. Στην παρούσα δήλωση ιδιωτικότητας περιγράφονται οι αρχές βάσει των οποίων τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν συλλέγονται από την Εταιρεία ή παρέχονται από τους χρήστες μέσω του Δικτυακού Τόπου, σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις ακόλουθες πληροφορίες:

Η Εταιρεία (η εταιρεία με την επωνυμία Smarteching Education ΙΚΕ και διακριτικό τίτλο «Smarteching Education», με ΑΦΜ 800769570 , νομίμως εγγεγραμμένη στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 140300826000, με έδρα στην Βέροια, οδός Μιαούλη 4, Τ.Κ. 59 132, και στοιχεία επικοινωνίας τηλέφωνο 23310 29994,fax: 2331029905 και e-mail: info@kdvm1.gr είναι υπεύθυνη για την συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων – των χρηστών του Δικτυακού Τόπου, των πελατών της και των παραληπτών ενημερωτικών μηνυμάτων εκ μέρους της – σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και του κανονισμού [ΕΕ] 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016.

Η Εταιρεία ενημερώνει τα φυσικά πρόσωπα ότι η ίδια ή/και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των συμβάσεων που θα καταρτιστούν και όσα άλλα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα γνωστοποιήσουν οικειοθελώς τα φυσικά πρόσωπα.

Εφόσον το φυσικό πρόσωπο επιθυμεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών του Δικτυακού Τόπου ή/και να χρησιμοποιήσει τις φόρμες επικοινωνίας ή/και να κάνει εγγραφή σε κάποια υπηρεσία του Δικτυακού Τόπου, συμφωνεί να παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά όνομα, επίθετο, διεύθυνση, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο, πόλη, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

 

 

Συνδέσεις με Ιστοσελίδες Τρίτων

Όσον αφορά τους υπερσυνδέσμους (hyperlinks) που τυχόν περιλαμβάνει ο Δικτυακός Τόπος, εφόσον αυτοί παρέχονται από τρίτους, δεν εφαρμόζεται η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά τυγχάνει εφαρμογής η εκάστοτε πολιτικής προστασίας κάθε ιστότοπου. Με την αποδοχή της παρούσας πολιτικής προστασίας, συμφωνείτε με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ – GDPR) και τους εξής όρους χρήσης.

 

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων:

Σας ενημερώνουμε δια της παρούσας ότι η Εταιρεία (η εταιρεία με την επωνυμία Smarteching Education ΙΚΕ και διακριτικό τίτλο «Smarteching Education», με ΑΦΜ 800769570, νομίμως εγγεγραμμένη στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 140300826000, με έδρα στη Βέροια, οδός Μιαούλη 4, Τ.Κ. 59 132, και στοιχεία επικοινωνίας τηλέφωνο 23310 29994, fax: 2331029905 και e-mail:info@kdvm1.gr, είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων της παρούσης ιστοσελίδας www.kdvm1.gr, όπως ορίζεται στον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (εφεξής «GDPR»), και διατηρεί όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που αποδίδονται στην εν λόγω ιδιότητα, δυνάμει του Νόμου.

 

Πληροφορίες τις οποίες ενδέχεται να συλλέξουμε από εσάς και σκοπός συλλογής τους:

Πληροφορίες σχετικά με εσάς συλλέγονται με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Μέσω των cookies του browser που χρησιμοποιείτε κατά την πλοήγησή σας στον Δικτυακό Τόπο, προκειμένου να ανταποκριθούμε, να προωθήσουμε και να δρομολογήσουμε με ακρίβεια το διαδικτυακό σας αίτημα. Εν προκειμένω, ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του browser που χρησιμοποιείτε για τους σκοπούς της διαχείρισης του συστήματός μας και για να καταρτίζουμε συγκεντρωτικές πληροφορίες για τους επισκέπτες στον Ιστοχώρο μας. Αυτές αφορούν στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις ενέργειες και τα μοτίβα πλοήγησης των χρηστών του Ιστοχώρου, τα οποία δεν προσδιορίζουν την ταυτότητα κανενός φυσικού προσώπου.
  • Όταν συμπληρώνετε μια αίτηση συνεργασίας με το Κε.Δι.Βι.Μ.-1  της εταιρείας μας
  • Όταν συμπληρώνετε μια αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ενημέρωση ή και για να λαμβάνεται νέα της εταιρείας μας. 
  • Όταν συμπληρώνετε μια αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να παρακολουθήσετε ένα από τα εκπαιδευτικά  προγράμματα του κέντρου μας.

Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν ενδέχεται επίσης να συλλεχθούν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Όταν υποβάλετε αίτηση συμμετοχής σε κάποιο από τα δίκτυα εκπαιδευτηρίων που δημιουργούμε.
  • Επιλέγοντας να λαμβάνετε από εμάς ή από τις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες της εταιρείας μας, ενημερωτικό υλικό για προωθητικές ενέργειες μέσω του Ιστοχώρου μας.
  • Εάν εκδηλώσετε ενδιαφέρον εγγραφής σε κάποιο από τα προγράμματα σπουδών που υλοποιούμε σε συνεργασία με άλλα εκπαιδευτήρια .
  • Προκειμένου να διασφαλίζεται ότι το περιεχόμενο του Ιστοχώρου μας παρουσιάζεται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για τη συνδεδεμένη συσκευή σας.
  • Όταν επικοινωνείτε με κάποιο συνεργάτη μας

Σκοποί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Σκοποί της επεξεργασίας είναι:

  • H επικοινωνία μαζί σας μέσο τηλεφώνου  ή με email στο πλαίσιο της εξυπηρέτησής σας, , απαντώντας στην αίτηση εγγραφής σας ή στο αίτημα επικοινωνίας σας και ανταποκρινόμενοι στο αίτημά σας για την παροχή περισσότερων πληροφοριών σε σχέση με τις υπηρεσίες μας  ή την εγγραφή σας και ii) εφόσον μας έχετε δώσει ρητή συγκατάθεση προς τούτο, για λόγους μελλοντικής εμπορικής προώθησης των υπηρεσιών μας.
  • H εκτέλεση και λειτουργία της σύμβασης συνεργασίας, η παρακολούθηση αυτής, η εκπλήρωση των εκ του νόμου, συμβατικών υποχρεώσεων των συμβαλλόμενων μερών και αποφάσεων αρχών ή δικαστηρίων, υποχρεώσεων της Εταιρείας.
  • H ενημέρωση του φυσικού προσώπου για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Εταιρείας καθώς και για νέα από το χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης  και των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών από συνεργαζόμενος εκπαιδευτικούς οργανισμούς..
  • Η  αποστολή ερωτηματολογίων ικανοποίησης και αξιολόγησης των υπηρεσιών της εταιρείας , για την παροχή συμβουλών με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή του, ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες
  • H χρήση τους για στατιστικούς σκοπούς με απώτερο στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελατολογίου της εταιρείας.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα που μας παρέχετε με βάση τη συγκατάθεσή σας,

την οποία έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή  και να ζητήσετε τη διαγραφή των  δεδομένων σας.

 

Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων και επεξεργασία αυτών από τρίτους

Αποδέκτες των ανωτέρω δεδομένων μπορεί να είναι:

Το προσωπικό της Εταιρείας που απαιτείται να έχει πρόσβαση στα δεδομένα προκειμένου να είναι δυνατή η επεξεργασία της αίτησης, η σύναψη της σύμβασης συνεργασίας, η αποστολή των αιτούμενων υλικών, η αποστολή βεβαιώσεων κατάρτισης στους συμμετέχοντες στα προγράμματα σπουδών, η αποστολή ενημερωτικών emails που κινούνται στη σφαίρα των ενδιαφερόντων των συνεργατών μας, κ.λ.π.

Το προσωπικό του ΚΕΔΙΒΙΜ  του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που σχεδίασε τα προγράμματα κατάρτισης  και κατέχει τα πνευματικά τους δικαιώματα,, που απαιτείται να έχει πρόσβαση στα δεδομένα προκειμένου να τους δώσει πρόσβαση στην πλατφόρμα εκπαίδευσης  και να  είναι δυνατός ο έλεγχος του αριθμού τους και η έκδοση των βεβαιώσεων τους.

Το προσωπικό της ατομικής επιχείρησης Βασίλης Ταβουλτσίδης  που σχεδίασε videoμαθήματα , ασκήσεις και άλλο εκπαιδευτικό υλικό  κατάρτισης  στις βασικές και εξειδικευμένες δεξιότητες πληροφορικής  , που απαιτείται να έχει πρόσβαση στα δεδομένα προκειμένου  για να τους δώσει πρόσβαση στο  απαραίτητό εκπαιδευτικό υλικό.

Το προσωπικό των εκπαιδευτηρίων των δικτύων με τα οποία η Smarteching Education συνεργάζεται προκειμένου να υλοποιηθεί  τοκάθε  πρόγραμμα κατάρτισης.

Για μαθητές συνεργαζόμενων εκπαιδευτήριων, η ακρίβεια του αριθμού των εγγεγραμμένων μαθητών και των στοιχείων τους, καθώς και η συναίνεση αυτών για την καταχώρηση των απαιτούμενων προσωπικών δεδομένων τους  στο σύστημα για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών  προγραμμάτων αποτελεί υποχρέωση των συνεργαζόμενων εκπαιδευτηρίων.

Τεχνικοί, οικονομικοί ή νομικοί σύμβουλοι και τρίτοι εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της Εταιρείας για λόγους εκτέλεσης των συμβάσεων, προστασίας των εννόμων δικαιωμάτων της Εταιρείας, συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης των συστημάτων, στα οποία αποθηκεύονται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τους παραπάνω αποδέκτες γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις σχετικές διατάξεις του κανονισμού [ΕΕ] 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016.

Δημόσιοι φορείς ή/και δικαστικοί λειτουργοί, στο πλαίσιο των νόμιμων καθηκόντων τους, σύμφωνα με τις εκάστοτε σε ισχύ σχετικές διατάξεις του νόμου.

Χρόνος τήρησης

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα θα τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο έχουν δοθεί τα δεδομένα και σε κάθε περίπτωση για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις και την προστασία των έννομων δικαιωμάτων της εταιρίας. Μετά την πάροδο του ανωτέρω χρόνου, τα προσωπικά δεδομένα θα καταστρέφονται.

Τα έγγραφα τα οποία φέρουν υπογραφές των συμβαλλόμενων στα οποία καταχωρούνται προσωπικά δεδομένα, θα τηρούνται σε έντυπη μορφή μέχρι την κατά νόμο παραγραφή των εντεύθεν ενοχικών δικαιωμάτων και σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι την συμπλήρωση εικοσαετίας.

Σε περίπτωση τυχόν έναρξης δικαστικών ενεργειών οποιασδήποτε μορφής που αφορούν, άμεσα ή έμμεσα, στο φυσικό πρόσωπο, ο κατά τα ανωτέρω χρόνος τήρησης των δεδομένων του θα αναστέλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών και μέχρι την έκδοση αμετάκλητης δικαστικής απόφασης, οπότε και θα συνεχίζεται μέχρι την συμπλήρωση της εικοσαετούς παραγραφής, που διεκόπη εκ του ως άνω λόγου.

Δικαιώματα φυσικού προσώπου

Το φυσικό πρόσωπο έχει το δικαίωμα της πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν, αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας, να ζητά διορθώσεις αυτών, να εναντιωθεί στην επεξεργασία δεδομένων που τον αφορούν και να ανακαλέσει την συγκατάθεση επεξεργασίας τους οποτεδήποτε, να υποβάλει καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, να αιτηθεί τη διαγραφή δεδομένων του, καθώς και να διαβιβάζει δεδομένα του σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, χωρίς αντίρρηση από την εταιρία ή να ζητήσει από την εταιρία την απευθείας διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του κανονισμού [ΕΕ] 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016.

Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων, το φυσικό πρόσωπο μπορεί να απευθύνεται εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kdvm1.gr

Σε περίπτωση που ο χρήστης εναντιωθεί στη συλλογή των δεδομένων του, η υπηρεσία μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη σε αυτόν. Μετά την άρνησή του, η μελλοντική χρήση της ιστοσελίδας μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη για τεχνικούς λόγους.

Η Εταιρεία έχει δικαίωμα να αρνηθεί το αίτημα για διαγραφή των δεδομένων του επισκέπτη εάν η τήρηση των δεδομένων είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νόμιμων δικαιωμάτων της.

Η εποπτεύουσα αρχή για την Εταιρεία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: +302106475600 Fax: +30-210 6475628 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

 

Τρίτοι με δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα

Δεν θα μεταβιβάσουμε ποτέ τα δεδομένα σας σε τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Παρόλα ταύτα, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, αγοράζουμε με την σειρά μας υπηρεσίες από συγκεκριμένους τρίτους παρόχους υπηρεσιών, στους οποίους δίνουμε αυστηρή και περιορισμένη πρόσβαση σε ορισμένα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, πριν μεταβιβάσουμε οποιοδήποτε στοιχείο σε εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε, ελέγχουμε κάθε ανεξάρτητη εταιρεία. Όλοι οι αποδέκτες των δεδομένων πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποχρεώσεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων και να αποδεικνύουν το επίπεδο ασφαλείας που παρέχουν με επαρκή στοιχεία.

Στον παρακάτω πίνακα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με ένα διαφανή και κατανοητό τρόπο, για όλους τους αποδέκτες των δεδομένων και τους λόγους που τους μεταδίδουμε τα δεδομένα αυτά.

Αποδέκτης Δεδομένων

Σκοπός

Συνεργαζόμενoι εκπαιδευτικοί οργανισμοί Κε.ΔΙ.Βι.Μ Ελληνικών Πανεπιστήμιων

Για την υποστήριξη και την ενημέρωσή τους, για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών τους, την οργάνωση της παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών, κ.α

Συνεργαζόμενα Εκπαιδευτήρια  του Δικτύου των ΚΔΒΜ της Smarteching

Για την ενημέρωσή τους για αιτήσεις ενδιαφέροντος προς το εκπαιδευτήριό τους.

Συνεργαζόμενοι πάροχοι εκπαιδευτικών υπηρεσιών ή εκπαιδευτικών υλικών 

Για την υποστήριξη και την ενημέρωσή τους, για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών τους, την οργάνωση της παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών, κ.α

Εξωτερικός Πάροχος Διαφημιστικών Υπηρεσιών

Για την υποστήριξη των λειτουργιών της Εταιρείας, για την βελτιστοποίηση των εκστρατειών προώθησης των υπηρεσιών μας (marketing campaigns), για παροχή προσωποποιημένων διαφημίσεων, εφαρμογών και υποδομών Πληροφορικής και για άλλες λειτουργίες της Εταιρείας, μας.

Σε ποιες χώρες επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Υποχρεώσεις της Εταιρείας

Η Εταιρεία αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τις σχετικές της υποχρεώσεις και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά τους.

Η Εταιρεία, σύμφωνα με το εκάστοτε σε ισχύ θεσμικό πλαίσιο, λαμβάνει κάθε εύλογο μέτρο για τη διασφάλιση του απόρρητου και της ασφάλειας της επεξεργασίας των δεδομένων και της προστασίας τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφή αθέμιτη επεξεργασία.

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από το φυσικό πρόσωπο είναι εμπιστευτικές και η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παραμένουν ασφαλείς και να χρησιμοποιούνται μόνο στο αναγκαίο μέτρο για την εξυπηρέτηση της σύμβασης και την παροχή των υπηρεσιών της όπως αυτές περιγράφονται στους σκοπούς επεξεργασίας.

Cookies και Διευθύνσεις IP

Ο Διαδικτυακός Τόπος μπορεί να συλλέγει και να χρησιμοποιεί cookies. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/χρήστη/μέλους και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου που είναι αποθηκευμένο ή εγκατεστημένο στον προσωπικό υπολογιστή του.

Ο Διαδικτυακός Τόπος χρησιμοποιεί cookies στον ιστότοπό της για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά των χρηστών της. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σύνταξη ανώνυμων, αθροιστικών στατιστικών που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον Δικτυακό Τόπο και βοηθούν να βελτιωθεί η δομή και το περιεχόμενό του. Από τις πληροφορίες αυτές, προσωπική ταυτότητα του χρήστη δεν μπορεί να εξακριβωθεί.

Ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης του για να απορρίψει ορισμένα ή και όλα τα cookies. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζει ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξει την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Ο Διαδικτυακός Τόπος μπορεί επίσης να συλλέγει και να χρησιμοποιεί διευθύνσεις πρωτοκόλλου internet (IP addresses), μέσω των οποίων οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των εκάστοτε χρηστών έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Και οι διευθύνσεις ΙΡ χρησιμοποιούνται από το Δικτυακό Τόπο για στατιστικούς λόγους ή για λόγους marketing.

Απολύτως Απαραίτητα Cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου και επιτρέπουν στον χρήστη να κάνει περιήγηση και να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική ταυτότητα του χρήστη. Χωρίς αυτά τα cookies, η Εταιρεία δεν μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική λειτουργία του Δικτυακού Τόπου.

Cookies Επιδόσεων

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

Cookies Λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον κάθε ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή την περιοχή, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως προβολή βίντεο ή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να γίνουν ανώνυμες και δεν είναι δυνατό να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητα της περιήγησης σε άλλους ιστότοπους. Αν ο χρήστης δεν δεχθεί αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του ιστότοπου και να περιοριστεί η πρόσβασή του χρήστη σε περιεχόμενό του.

 

Cookies Στόχευσης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στον χρήστη και τα ενδιαφέροντά του. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Συγκεκριμένα: Τρίτοι προμηθευτές (συμπεριλαμβανομένης της Google) δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο, να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο www.kdvm1.gr

Ο Διαδικτυακός Τόπος δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα της για επαναληπτικό μάρκετινγκ. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον Browser σας, να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.

Ο Διαδικτυακός Τόπος δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ. επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google, ενσωμάτωση του Διαχειριστή καμπάνιας Double click και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων). Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google. Ο Διαδικτυακός Τόπος συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες.

Ο Διαδικτυακός Τόπος και τρίτοι προμηθευτές (συμπεριλαμβανομένης της Google) χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie Double Click), για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της. Ο Δικτυακός Τόπος και οι τρίτοι προμηθευτές (συμπεριλαμβανομένης της Google), χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie Double Click), για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίσεις των διαφημίσεών του Διαδικτυακού Τόπου, άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης και οι αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης σχετίζονται με επισκέψεις στον Διαδικτυακό Τόπο. Ο Διαδικτυακός Τόπος δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το GoogleAnalytics

Δυνατότητα απενεργοποίησης cookies

Η Εταιρεία προτείνει ανεπιφύλακτα την αποθήκευση των cookies δεδομένου ότι αυτά χρησιμοποιούνται κατά αποκλειστικό λόγο προς τη βελτίωση της δικής σας εμπειρίας καθ’ όλη την διάρκεια της περιήγησης σας στο Διαδικτυακό Τόπο. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί την αποθήκευση cookies στον περιηγητή (browser) του, μπορεί να τον ρυθμίσει ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

Για απενεργοποίηση cookies για το site με χρήση του browser Chrome, συμβουλευτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα.

Για απενεργοποίηση cookies για το site με χρήση του browser Firefox, συμβουλευτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα.

Για απενεργοποίηση cookies για το site με χρήση του browser Explorer, συμβουλευτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα.

Ασφάλεια Δικτυακού Τόπου

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες, με πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 256-bit (την πιο ισχυρή σήμερα). Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (webservers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Τροποποίηση των Όρων Χρήσης

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες Όρους Χρήσης καθώς και να προσθέτει νέους όρους, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη, μονομερώς και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη απαραίτητη ενέργεια την ανάρτηση των νέων Όρων Χρήσης στο Δικτυακό Τόπο.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Επίλυση Διαφορών

Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπονται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές διεθνείς διατάξεις, ερμηνεύονται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος.

Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Η μη άσκηση δικαιωμάτων που απορρέουν από τους παρόντες όρους δεν αποτελεί παραίτηση από αυτά. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές εξ αφορμής του παρόντος είναι τα Δικαστήρια της Βέροιας.

ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Με την εγγραφή στο πρόγραμμα κατάρτισης  της επιλογής σας  , θα λάβετε  στο προσωπικό σας e-mail,  μήνυμα με το οποίο θα σας γνωστοποιούμε  την εγγραφής σας στο πρόγραμμα που έχετε επιλέξει , θα σας ενημερώνομε  σχετικά για  τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος, την αποστολή στην εταιρεία μας  των απαραίτητων δικαιολογητικών καθώς και τον τρόπο καταβολής των διδάκτρων, ανάλογα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Λόγω της φύσεως των παρεχομένων υπηρεσιών οι οποίες αφορούν προμήθεια προς εσάς ψηφιακού περιεχομένου μη παρεχόμενου πάνω σε υλικό μέσο (ασύγχρονη ή σύγχρονη τηλεκατάρτιση) και του τρόπου παράδοσης σε σας του εκπαιδευτικού υλικού που γίνεται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά, μέσω ιστοσελίδων, σας ενημερώνουμε και αποδεχόμενοι τους παρόντες όρους από τούδε συναινείτε σε αυτό ρητά, ότι με την εγγραφή σας στο παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα η οποία άρχεται με τη συμπλήρωση της παρούσης ηλεκτρονικής φόρμας και ολοκληρώνεται με την  παράδοση σε σας των προσωπικών σας κωδικών για την είσοδό σας  στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα, ταυτόχρονα δίνετε τη ρητή σας συγκατάθεση: α.Για την έναρξη εκτέλεσης της μεταξύ μας συναφθείσης εξ αποστάσεως συμβάσεως και β. Για την απώλεια για λογαριασμό σας του δικαιώματος υπαναχωρήσεως εκ της μεταξύ μας εξ αποστάσεως συναφθείσης συμβάσεως και δεν θα έχετε τη δυνατότητα επιστροφής διδάκτρων, σύμφωνα με το άρθρο 3ιβ περ. ιγ του Ν2251/1994, συγκατάθεση η οποία δια της αποδοχής των παρόντων όρων θεωρείται ότι έχει ήδη ληφθεί.

Επιπρόσθετα:

Κατά την υποβολής της αίτησης εγγραφής  σε κάποιο από τα προγράμματα κατάρτισης, που υλοποιείται σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΑΜΑΚ μας εξουσιοδοτείται να προβούμε κατ’ εντολή σας και για λογαριασμό σας στις ακόλουθες ενέργειες:

  • Να υποβάλουμε στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΑΜΑΚ την αίτηση συμμετοχής σας  στο πρόγραμμα κατάρτισης και να δηλώσουμε  το αντικείμενα  που  έχετε  επιλέξει να καταρτιστείτε  
  • Να υποβάλλουμε στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΑΜΑΚ  όλα τα απαραίτητα προσωπικά σας έγγραφα που απαιτούνται για την υλοποίηση του προγράμματος και τα οποία μας έχετε υποβάλει   ή θα μας υποβάλετε

Δηλώνεται επίσης:

  • Ότι τα δηλωθέντα στοιχεία που μας έχετε συμπληρώσει στην αίτηση  είναι ακριβή και αληθή 
  • Ότι παρέχετε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 9 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ./ Ε.Ε. 679/2016 καθώς και με τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν σε αυτό, κατόπιν της ένταξης τους στην εθνική νομοθεσία),    τη ρητή συγκατάθεση σας  στη Smarteching Education IKE και αποδέχεστε τη συλλογή την επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων για την εξυπηρέτηση των σκοπών του προγράμματος κατάρτισης που έχετε επιλέξει και στο οποίο αιτηθήκατε την συμμετοχή σας 

Σχετικα με Εμας

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης της Smarteching Education λειτουργεί ως Δομή Εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας και έχει αδειοδοτηθεί από το Υπ.Παι.Θ./Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης με κωδικό 201069353.

Βρειτε μας

Διεύθυνση: Μιαούλη 4

Πόλη: Βέροια

Τ.Κ.: 591 32

Τηλέφωνο: 23310 29994

E-mail: info@kdvm1.gr

top