23310-29994 | Μιαούλη 4, Βέροια | Τ.Κ. 591 32 | info@kdvm1.gr

Setup Menus in Admin Panel

Υπεύθυνος Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων – YAΛΕ

Σύμφωνα με την Εθνική Νομοθεσία για να αναλάβει κάποιος καθήκοντα ΥΑΛΕ και αναπληρωτή ΥΑΛΕ σε μια λιμενική εγκατάσταση, θα πρέπει να διαθέτει εκτός από τις απαιτούμενες γνώσεις του Κώδικα ISPS, πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εμπειρία στον τομέα ασφάλειας εμπορικών λιμενικών εγκαταστάσεων ή εμπορικών πλοίων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι βασισμένο στις σχετικές κατευθύνσεις του ΙΜΟ και τις προβλέψεις της εθνικής μας νομοθεσίας κατά τις οποίες τα πρόσωπα τα οποία θα κληθούν να εργαστούν ως ΥΑΛΕ και αναπληρωτές ΥΑΛΕ σε μια λιμενική εγκατάσταση θα πρέπει να διαθέτουν όλες τις απαιτούμενες γνώσεις όπως αυτές περιγράφονται στο Κεφ. 18.1 του Β΄ Μέρους του Κώδικα ISPS προς εκτέλεση των καθηκόντων και των ευθυνών που προβλέπονται στις διατάξεις του Κεφ. 17.2 του Α΄ Μέρους του Κώδικα ISPS.

Πλεονεκτήματα

Δίδακτρα

150€

Βεβαίωση

Smarteching Education & Ευρωπρόοδος

Μέθοδος εκπαίδευσης

Εξ' αποστάσεως
(σύγχρονη & ασύγχρονη)

Εκπαιδευτικό υλικό

Δωρεάν

Σκοπός του προγράμματος είναι να παράσχει τη γνώση που απαιτείται σε προσωπικό λιμενικών εγκαταστάσεων (Λ.Ε.) στο οποίο έχουν ανατεθεί καθήκοντα και αρμοδιότητες Υπεύθυνου Ασφαλείας Λιμενικής Εγκατάστασης (ΥΑΛΕ) και ειδικότερα καθήκοντα και υπευθυνότητες σχετικά με την ασφάλεια Λ.Ε., έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η εκπόνηση μιας Αξιολόγησης Ασφαλείας Λιμενικής Εγκατάστασης (ΑΑΛΕ).

Η εκπαίδευση σε Υπεύθυνους Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΥΑΛΕ), υλοποιείται όπως ορίζεται στο τμήμα A/2.1.8 και A/17.1 του κώδικα ISPS Code ή βοηθούς ΥΑΛΕ. Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το Model Course 3.21 του International Maritime Organization.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε :

– Στελέχη ασφαλείας που επιθυμούν να ασχοληθούν με την ασφάλεια της ναυτιλιακής βιομηχανίας,

– Υπευθύνους Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ή και να καλύψουν την απαίτηση του Κώδικα ISPS για επαναλαμβανόμενη εκπαίδευση,

– Προσωπικό και μέλη της Διοίκησης Δημόσιων ή Ιδιωτικών φορέων Διαχείρισης Λιμενικών Εγκαταστάσεων, προσωπικό του Α/Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και σε προσωπικό και στελέχη ΙΕΠΥΑ που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην ασφάλεια Λιμενικών Εγκαταστάσεων.

Οι εκπαιδευτές του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ειδικοί επιστήμονες στο χώρο της ασφάλειας, διαθέτουν πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές, συγγραφικό έργο και πιστοποιήσεις ως εισηγητές-εκπαιδευτές από τον ΕΟΠΠΕΠ, το ΚΕΜΕΑ και άλλους φορείς.

– Εισαγωγή
– Πολιτική Ναυτιλιακής Ασφάλειας
– Καθήκοντα Ασφαλείας
– Αξιολόγηση Ασφαλείας Λιμενικής Εγκατάστασης
– Εξοπλισμός Ασφαλείας
– Σχέδιο Ασφαλείας Λιμενικής Εγκατάστασης
– Προσδιορισμός, Αναγνώριση και Αντιμετώπιση Απειλών
– Ενέργειες Ασφαλείας Λιμενικής Εγκατάστασης
– Ετοιμότητα, Γυμνάσια και Ασκήσεις
– Διοίκηση Ασφαλείας
– Εκπαίδευση Ασφαλείας

Έναρξη και εγγραφές: Τέλη Σεπτεμβρίου

Ώρες διδασκαλίας: 24 (10:00 – 13:00 και τις 2 Κυριακές)

Τρόπος διεξαγωγής: Η διεξαγωγή της εκπαίδευσης του Προσωπικού Φύλαξης Λιμενικών Εγκαταστάσεων – ISPS code πραγματοποιείται μέσω e-learning (εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση) και περιλαμβάνει παρουσιάσεις, ανάλυση μελετών περίπτωσης, προσομοιώσεις, ασκήσεις, προβολή videο, αξιολόγηση κ.λπ.

Μάθε περισσότερα!

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

    Επιλεγμένο Πρόγραμμα

    Προσωπικό φύλαξης λιμενικών εγκαταστάσεων – ISPS code

    Συναινώ στο ότι η Smarteching και οι συνεργάτες της μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για τους σκοπούς της επικοινωνίας μας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτικη απορρητου της Smarteching

    Ελάτε στο Κε.Δι.Βι.Μ. της Smarteching Education

    Κάντε τώρα εγγραφή και εφοδιαστείτε με τον καλύτερο τρόπο για το μέλλον.

    Ώρες λειτουργίας

    Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-17:00

    Στοιχεία επικοινωνίας

    Μιαούλη 4, Βέροια, Τ.Κ. 59 132
    Τηλέφωνο: 23310 29994
    Email: info@kdvm1..gr

    Σχετικα με Εμας

    Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης της Smarteching Education λειτουργεί ως Δομή Εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας και έχει αδειοδοτηθεί από το Υπ.Παι.Θ./Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης με κωδικό 201069353.

    Βρειτε μας

    Διεύθυνση: Μιαούλη 4

    Πόλη: Βέροια

    Χώρα: Ελλάδα

    Τ.Κ.: 591 32

    Τηλέφωνο: 23310 29994

    E-mail: info@kdvm1.gr

    top
    Facebook
    WhatsApp
    Follow by Email