23310-29994 | Μιαούλη 4, Βέροια | Τ.Κ. 591 32 | info@kdvm1.gr

Setup Menus in Admin Panel

Αυτισμός:
Τα εναλλακτικά συστήματα επικοινωνίας και η εφαρμογή τους στην κοινωνική και εκπαιδευτική συμπερίληψη των ατόμων με διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού

Για εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους και ειδικούς διαφόρων επιστημονικών πεδίων

Πού απευθύνεται το Πρόγραμμα;

Κάθε άτομο το οποίο εμπλέκεται στην εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση (γονείς, αδέρφια, συγγενείς, δάσκαλοι, ψυχολόγοι, θεραπευτές, φοιτητές) καθώς και στην αξιολόγηση (γιατροί ή άλλοι ειδικοί) ατόμων με διαταραχή φάσματος αυτισμού μπορεί να ωφεληθεί από το πρόγραμμα αυτό.

Αν και προηγούμενες γνώσεις καθώς και εμπειρία με άτομα με διαταραχή φάσματος αυτισμού, θα ήταν χρήσιμη, το πρόγραμμα είναι προσιτό και εύληπτο για άτομα που ασχολούνται, που θέλουν να ασχοληθούν ή που απλώς θέλουν να ενημερωθούν σε ανάλογα θέματα επικοινωνίας, εκπαίδευσης και κοινωνικοποίησης ατόμων με διαταραχή φάσματος αυτισμού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες μεθόδους εναλλακτικής επικοινωνίας και εκπαίδευσης παιδιών με διαταραχή φάσματος αυτισμού διεθνώς.

Παρέχει στους εκπαιδευόμενους τόσο θεωρητική όσο και πρακτική κατάρτιση σε μεθόδους που μπορούν να εφαρμόσουν για κοινωνικούς αλλά και για εκπαιδευτικούς σκοπούς σε άτομα με προβλήματα ή ελλείψεις στο λόγο, τη σημασιολογική ανάπτυξη και την επικοινωνία γενικότερα.

Τα οφέλη από τα προγράμματα αφορούν τόσο τα άτομα με διαταραχή φάσματος αυτισμού, ανεξαρτήτου ηλικίας, στο σχολικό περιβάλλον, στην οικογένεια ή αλλού, τα οποία μπορούν να διευκολυνθούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να επικοινωνήσουν τις ανάγκες τους όσο και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον τους και προσπαθούν να ικανοποιήσουν ανάγκες και επιθυμίες τους να προάγουν τις γνωστικές, κοινωνικές, επικοινωνιακές τους δεξιότητες με σκοπό την κοινωνική τους ένταξη και την αυτόνομη διαβίωσή τους στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Επίσης συμβάλλουν στην καλλιέργεια δεξιοτήτων (προ)γραφής και (προ)ανάγνωσης.

Εξ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκπαίδευση (e-Learning) – διαδικασία διδασκαλίας με ταυτόχρονη συμμετοχή του εκπαιδευτή και των εκπαιδευομένων σε πραγματικό χρόνο, όπου όμως δεν απαιτείται ο εκπαιδευτής και οι εκπαιδευόμενοι να βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Η εξ αποστάσεως διδασκαλία γίνεται με τη μορφή τηλεδιασκέψεων και η παρακολούθηση των εισηγήσεων γίνεται σε πραγματικό χρόνο έσω διαδικτυακής πλατφόρμας, κάνοντας χρήση μόνο ενός απλού φυλλομετρητή (π.χ. Internet Explorer, Firefox, Chrome), από οποιοδήποτε σημείο με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Α) Γενικές κατηγορίες

Σε κάθε πρόγραμμα ισχύει η παρακάτω εκπτωτική πολιτική εκτός αν ορίζεται διαφορετικά:

  • Ομάδες εγγραφόμενων: Ορίζεται έκπτωση 25% επί των διδάκτρων σε κάθε εγγραφόμενο μέλος ομάδας τεσσάρων (4) ατόμων και άνω. Η έκπτωση ισχύει με την ταυτόχρονη εγγραφή τεσσάρων ατόμων και δε συνδυάζεται με καμία άλλη έκπτωση.
  • Εφάπαξ καταβολή: Ισχύει έκπτωση με εφάπαξ καταβολή των διδάκτρων. Έκπτωση 5% επί των διδάκτρων δικαιούνται οι εγγραφόμενοι οι οποίοι θα καταβάλουν εφάπαξ τα δίδακτρα προγραμμάτων κόστους άνω των 300€ με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η συγκεκριμένη έκπτωση για την εφάπαξ καταβολή διδάκτρων μπορεί να συνδυαστεί με μία μόνο έκπτωση από τις επόμενες ειδικές κατηγορίες.

Β) Ειδικές κατηγορίες εκπτώσεων

Οι παρακάτω ειδικές κατηγορίες εκπτώσεων ΔΕΝ ισχύουν αθροιστικά.

  • Έκπτωση 50% επί των διδάκτρων δικαιούνται οι εγγραφόμενοι οι οποίοι εργάζονται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
  • Έκπτωση 20% επί των διδάκτρων δικαιούνται οι εγγραφόμενοι οι οποίοι είναι φοιτητές ή απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έχουν ολοκληρώσει κάποιο Πρόγραμμα στο ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο παρελθόν.
  • Έκπτωση 15% επί των διδάκτρων δικαιούνται οι εγγραφόμενοι οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει κάποιο Πρόγραμμα στο ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο παρελθόν.
  • Έκπτωση 15% επί των διδάκτρων δικαιούνται οι εγγραφόμενοι οι οποίοι είναι φοιτητές ή απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
  • Έκπτωση 15% επί των διδάκτρων δικαιούνται οι εγγραφόμενοι οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία ΑΜΕΑ ή πολυτέκνων.
  • Έκπτωση 10% επί των διδάκτρων δικαιούνται οι εγγραφόμενοι οι οποίοι είναι άνεργοι, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας σε ισχύ.

 

Προκειμένου να τεκμηριώνεται η ισχύς των επιλεγμένων στη φόρμα εγγραφής εκπτώσεων, ο/η εκπαιδευόμενος/η οφείλει να αποστέλλει στο τμήμα διοικητικής υποστήριξης έγκαιρα και στο πρωτότυπο ή σε επικυρωμένο αντίγραφο τα σχετικά δικαιολογητικά, πριν την έναρξη του επιλεχθέντος Προγράμματος. Σε περίπτωση μη έγκαιρης αποστολής ή μη επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των υποβληθέντων δικαιολογητικών, το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. διατηρεί το δικαίωμα της ανάκλησης της χορηγηθείσας έκπτωσης καθώς και να απαιτήσει την όποια προκύπτουσα χρηματική διαφορά.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τα ποσοστά των εκπτώσεων και λοιπών προσφορών επί των αρχικών τιμών των διδάκτρων, καθ’ όλη τη διάρκεια του τρέχοντος Κύκλου Σπουδών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι όποιες αλλαγές δεν αφορούν τους/τις ήδη εγγεγραμμένους/νες.

Εγγραφές έως: Αναμένεται ημερομηνία

Διάρκεια: 60 ώρες

Τιμή: €490.00

Μάθε περισσότερα!

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

    Επιλεγμένο Πρόγραμμα

    Αυτισμός: Τα εναλλακτικά συστήματα επικοινωνίας και η εφαρμογή τους στην κοινωνική και εκπαιδευτική συμπερίληψη των ατόμων με διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού

    Συναινώ στο ότι η Smarteching και οι συνεργάτες της μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για τους σκοπούς της επικοινωνίας μας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτικη απορρητου της Smarteching

    Ελάτε στο Κε.Δι.Βι.Μ. της Smarteching Education

    Κάντε τώρα εγγραφή στο μοριοδοτούμενο σεμινάριο της Ειδικής Αγωγής και εφοδιαστείτε με τον καλύτερο τρόπο για το μέλλον.

    Ώρες λειτουργίας

    Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-17:00

    Στοιχεία επικοινωνίας

    Μιαούλη 4, Βέροια, Τ.Κ. 59 132
    Τηλέφωνο: 23310 29994
    Email: info@kdvm1..gr

    Σχετικα με Εμας

    Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης της Smarteching Education λειτουργεί ως Δομή Εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας και έχει αδειοδοτηθεί από το Υπ.Παι.Θ./Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης με κωδικό 201069353.

    Βρειτε μας

    Διεύθυνση: Μιαούλη 4

    Πόλη: Βέροια

    Χώρα: Ελλάδα

    Τ.Κ.: 591 32

    Τηλέφωνο: 23310 29994

    E-mail: info@kdvm1.gr

    top
    Facebook
    WhatsApp
    Follow by Email